Chocolate Chews – šokolaadised ampsud

Lihtsad. Imemaitsvad. Valmis 10 minutiga – ja ainult veidi ootamist külmkapis!

Vaja läheb (u 24 tükki):
• 200 g tumedat šokolaadi või Luxury Blend kakaod
• 1 dl mandlivõid (või muud pähklivõid)
• 1 dl tahhiinitit
• 50 g kaerahelbeid või muid täisterahelbeid
• 50 g kooritud kanepiseemneid
• 20 g paisutatud riisi või purustatud riisikrõpse
• 1–2 peotäit goji-marju (võib ära jätta)
• näpuotsatäis soola
• soovi korral: 3 spl Collagen Natural või Collagen Chocolate

Valmistamine:
1. Sulata šokolaad vesivannil ja lase pähklivõil ning tahhiinil selles sulada.
2. Lisa ülejäänud osad ja segaks massiks.
3. Vala segu küpsetuspaberiga vooderdatud vormi ja lase külmkapis taheneda 1–2 tundi.
4. Lõika tahenenud segu väikesteks ampsudeks või batoonideks.
Tulemus : pehmed, krõmpsud ja täidlase šokolaadimaitsega ampsud – täiuslikult kiire maius, kui tahad midagi magusat ja samas toitvat.

Allikas: Green Goddess


 

Tagasi blogisse