Karamellised datli-banaanijäätised šokolaadiglasuuriga

Vaja läheb (4 jäätist)
• 8 mahlast datlit (kui kasutad kuivatatud datleid, leota neid paar tundi, et need muutuksid pehmeks ja saaksid pulga otsa panna)
• 4 väikest banaani
• 0,25 tl vaniljesuhkrut
• näpuotsatäis soola
• 200 g tumedat šokolaadi
• 2 tl kookosõli (võib ära jätta)
• Röstitud seesamiseemneid või muud meelepärast kaunistuseks
• Soovi korral: 2 spl Marine Collagen Pure Natural

Valmistamine
1. Torka iga jäätisepulga otsa üks dattel.
2. Blenderda banaanid vanillisuhkru ja soolaga (soovi korral lisa kollageen).
3. Kalla segu datlite ümber nii, et need oleksid kaetud.
4. Pane jäätis sügavkülma vähemalt 4 tundi.

Kui on aeg maiustada, sulata šokolaad koos kookosõliga. Võta jäätised vormist välja ja kasta need šokolaadi sisse. Puista peale röstitud seesamiseemneid või muud meelepärast kaunistust.

Naudi külmalt!
Valmis jäätiseid võid säilitada õhukindlas karbis sügavkülmas – siis on vormid vabad uue jäätisepartii jaoks.

Allikas: Green Goddess


Tagasi blogisse