Kollageeniga toorpallid

Maitsvad ja toitvad toorpallid, mis sisaldavad nii valku (kollageeni) kui ka kasulikke rasvhappeid.
Täiuslik vahepala või lisa lõunakarpi – ja imeline viis, kuidas saada oma igapäevast kollageeni doos mega maitsvalt kätte!

Vaja läheb:
• 100 g mandleid või kreeka pähkleid
• 80 g datleid (kivideta)
• 20 g Collagen Chocolate või Collagen Natural
• Näpuotsatäis soola (soovitavalt meresoola)
• ½ tl kaneelit
• 1 spl pähklivõid (valikuline)
• 1–2 spl vett
• 1 tahvel tumedat šokolaadi

Valmistamine:
1. Pane kõik koostisosad (va šokolaad) köögikombaini ja töötle, kuni segu on ühtlane, kuid jääb kergelt teraline.
2. Veereta massist väikesed pallid ja pane need vähemalt 30 minutiks külmkappi või sügavkülma.
3. Sulata šokolaad ja kasta pallid sellesse. Soovi korral puista peale veidi jämedat meresoola.

Naudi külmalt täiuslik – koos tassikese kohvi või kiire energiaboostina päeva jooksul.

 

Allikas: Green Goddess


Tagasi blogisse